Hardware-stempeltechnologieniveau:

- 2021-03-26-

Aangezien veel stempelfabrieken tot de OEM's behoren, is de markt voor stempelonderdelen erg onvolmaakt en gezond. De markt voor kleine stempelonderdelen is in sommige delen van het zuiden echter erg volwassen. Afgaande op de huidige situatie heeft de markt voor stempelonderdelen in mijn land de volgende problemen:

(1) Sommige productiecapaciteit is overaanbod en sommige stempelfabrieken in de hoofdmotorfabriek kunnen het niet opbergen en kunnen het niet vasthouden. Het grootste deel van het jaar zijn er onvoldoende productietaken en geen marktgedrag.

(2) De marktconcurrentie van huishoudelijke apparaten en de onderdelenindustrie voor het stempelen van elektrische apparaten is hevig. Er zijn echter niet veel internationaal concurrerende bedrijven die een klimaat zijn geworden.

(3) Er is niemand die de markt voor stempelonderdelen serieus bestudeert. De markt voor stempelonderdelen is rommelig.  In de bovengenoemde marktomstandigheden is de technologische ontwikkeling beperkt en loopt ook de hele industrie achter, wat zich uit in:

(1) Het algemene niveau is laag en veel industrieën hebben een overproductiecapaciteit en missen hoogwaardige technologie. De technologische vooruitgang is traag.

(2) Het niveau van materiaaltechnologie, matrijstechnologie, smeertechnologie en apparatuur zijn allemaal op een laag niveau, verre van voldoen aan de behoeften van binnenlandse productieontwikkeling