Productieproces voor het stempelen van metalen:

- 2021-03-26-

Een. Grondstofverwerking:


1. Frezen van zes vlakvierkanten (loodrechtheidsfout is niet groter dan 0,1/300), dezelfde lengte- en breedtematen van het vormmateriaal kunnen hetzelfde zijn, de dikte van 0,2 mm slijtage (de uitgedoofde delen moeten 0,5 mm slijtage achterlaten); rand afschuining. 2. Slijp de bovenste en onderste vlakken (het werkstuk moet worden geblust om 0,3 mm over te laten)


twee. Bewerking


1. Boor en tap de schroefgaten, doorgaande gaten en draadgaten volgens de tekeningen;


2. Het frezen van de lekkende gaten of vormdelen;


3. Na de warmtebehandeling moet het werkstuk de bovenste en onderste vlakken en de referentierand slijpen;


4. Draai de draaiende delen, de toleranties zijn in overeenstemming met de vereisten van de tekening.


☆☆Alle pengaten kunnen niet eerst worden verwerkt: boor gaten met schroefdraad die een warmtebehandeling nodig hebben, en de rest wordt geassembleerd met drie boren en ruimen. Draad snijden:


Snijd elk vormdeel volgens de passende vereisten gespecificeerd in de tekening.


De geleidepaal, de geleidehuls en de vormbasis zijn strak op elkaar afgestemd; de stempel en de vaste plaat zijn in overgangspassing; de pinnen en de gaten zijn in overgangspassing.


vier. bijeenkomst:


1. Monteer eerst de vormbasis volgens de afbeelding om ervoor te zorgen dat de geleidepaal en de geleidehuls loodrecht op de vormbasis staan ​​en soepel bewegen;


2. Bevestig eerst de concave mal op de malbasis en plaats de koperen huid van de overeenkomstige dikte gelijkmatig op de omtrek van de concave mal volgens de gegeven opening in de tekening, en installeer vervolgens de convexe mal, test het vel papier om controleer of de omringende bramen gelijk zijn, draai dan de convexe vast. De matrijs is uitgerust met pinnen. (Als het een samengestelde matrijs is, moet u de ponsopening uitlijnen en vervolgens de convexe en concave matrijs bevestigen).


3. Installeer daarna het los- en uitwerpmechanisme. Algemene vormverwerkingsvolgorde:


Prioriteit wordt gegeven aan het bewerken van werkstukken die een warmtebehandeling nodig hebben. 2. Tweede verwerking. Werkstukken die draadsnijden vereisen. 3. Verwerk vervolgens de vormbasisdelen, namelijk de bovenste steun en basis. 4. Verwerk vervolgens andere delen. 5. Monteren en uitproberen